Hudvårdsprodukterna varje stylist behöver

Hudvårdsprodukterna varje stylist behöver

Som stylist är ditt uppdrag att få fram den perfekta look som uppfyller kundens önskemål. Förutom kläder, accessoarer och smink är bra hudvårdsprodukter även viktiga arbetsredskap för en stylist. Huden utgör basen i vilken look som helst och därför är det viktigt att använda bra produkter. Smink och övriga produkter kommer inte se bra ut om inte huden är tillräckligt återfuktad. Här hittar du en lista på de hudvårdsprodukter som varje stylist behöver i sitt kit.

Återfuktande hudkräm

Det bästa sättet att få huden att se ung och fräsch ut är att återfukta ofta. Med en bra hudkräm, exempelvis L300 Intensive Moisture Face Cream kan du snabbt ge huden bättre lyster. Fukten behövs bland annat för att förbättra hudens elasticitet. L300 Intensive Moisture Face Mist är en annan fantastisk hudvårdsprodukt för att ge huden en extra boost. L300 är en svensk hudvårdsserie vars produkter är särskilt framtagna för att hjälpa huden att återfukta sig själv.

Ögonkräm

Huden vid ögonen är den allra känsligaste och det är här dyker även de första ålderstecken upp. Ålder, sömnbrist och stress gör att mörka ringar och påsar under ögonen blir mer framträdande. Som stylist bör du därför alltid vara redo med en riktigt bra ögonkräm, exempelvis L300 Intensive Moisture Eye Cream.

Peeling

Blek och glåmig hy är vanligt, inte minst under vinterhalvåret i Sverige. Detta är även tiden då många vår- och sommarkampanjer plåtas vilket gör att du som stylist ibland måste ta till vissa knep för att locka fram sommarens fräscha lyster och glow. En peeling är ett utmärkt sätt att förbättra blodcirkulationen i ansiktet. Massera ansiktet med skrubben och huden kommer få en ny lyster.

Alexandra
Alexandra