Satsa på en kapselgarderob hösten 2023

Satsa på en kapselgarderob hösten 2023

Visste du att du på ett väldigt enkelt sätt kan göra det både snabbare och roligare att klä dig? Här hittar du modeproffsens allra bästa tips och råd kring hur du skapar en optimal kapselgarderob i höst som verkligen förenklar ditt liv.

Fördelar med en kapselgarderob

Om du inte känner till vad en kapselgarderob är kan du läsa mer på www.na-kd.com där du hittar utförliga tips om hur du kan anpassa din garderob efter varje årstid.

Själva syftet med en kapselgarderob är att skapa en anpassad basgarderob som innehåller plagg som passar ihop och lätt kan kombineras med varandra. Du ska med andra ord kunna klä dig utan ansträngning och se snygg och stilsäker ut varje dag. När du har en organiserad kapselgarderob har du ett upplägg som ger dig kontroll över din personliga stil och som minimerar beslutsångest. Du måste dock arbeta om garderoben inför varje årstid.

Så går du tillväga

Kapselgarderoben består av allt mellan tjugo och femtio plagg där du utgår från färger som är neutrala och lättkombinerade, som till exempel grått, vitt, beiget, marinblått och svart. För att ta reda på vilken stil du har och vilka plagg du behöver är det smart att göra en lista över de nyckelplagg som du måste ha. Sedan skaffar du basplagg som du enkelt kan matcha och kombinera. Fundera också igenom din personliga smak och hur du kan inkorporera starkare färger om du känner för det. Det viktigaste är att kapselgarderoben säsongsanpassas och gör dagens klädval lättare för dig.

klara
klara