Det här är stylisternas hudvårdsfavorit

Det här är stylisternas hudvårdsfavorit

De flesta stylister letar ständigt efter nya produkter som ska ge problemfri och silkeslen hud.

Funktionellt, effektivt och innovativt är ledorden och det finns några märken som stylister föredrar framför andra. Ett av dem är Peter Thomas Roth vars ikoniska ansiktsmasker finns i de flesta fashionistas och hudvårdsnördars badrumsskåp.

Märket Peter Thomas Roth har funnits sedan 1993 och har sitt ursprung i att grundaren letade efter effektiva sätt att ta hand om sin egna problemhud. Grunden i produkterna är naturligt effektiva leror från Ungern och mineralrikt thermalvatten.

Idag har märket ett antal effektiva produkter i sitt sortiment. De ikoniska ansiksmaskerna är fortfarande de mest populära men nyare produkter, som exempelvis “24K Gold Lift & Firm Prism Cream”, har rönt stor uppmärksamhet och finns nu i var och varannan necessär. I en tid där funktionell hudvård har blivit högsta mode och slät och återfuktad hud står högst upp på allas önskelista har Peter Thomas Roth verkligen hittat rätt.

Skapa en egen spa-ritual

I en stressig vardag är hudvård en ritual som ger ett ögonblicks lugn och harmoni. Med Peter Thomas Roth ansiktsmasker är det enkelt att skapa en egen spa-ritual som ger föryngrad hy med lyster. Kombinera exempelvis den populära enzympeelingen “Pumpkin Enzyme Mask” med de lugnande “Cucumber Hydra Gel Eye Patches” för en riktig boost för trött och glåmig hud. En perfekt kombo för alla stylister och stressade modemänniskor.

klara
klara