Stylingtrender 2017

Stylingtrender 2017

Stylingtrender och mode är något som ständigt förändras. Under det senaste åren har hårtrenderna varit relativt stadiga. Böljande lockar är fortfarande ett av de mest säkra korten. Med hjälp av sociala medier har det blivit betydligt lättare för människor och stylister att hänga med i de förändringar som sker och på så sätt få inspiration till nyskapande. Under 2017 kom många nya hårtrender in på marknaden och nu var det färgsprakande hår i regnbågens alla färger som gällde. Frisyrerna höll sig relativt enkla, men man kan tydligt se att sent 70-tal var den årgång som låg mest i fokus när de kom till olika typer av uppsättningar. I denna text får du lära dig mer om de trender som gjort stor succé under 2017 och som förhoppningsvis håller i sig ett bra tag till.

Metallic och pastell

Det råder inga tvivel om att det är färgbehandlingar med olika tekniker som är det senaste stylingtrenderna 2017. Starka färger som rosa, blått och lila blev mycket populärt, men så blev även de askiga tonerna som grått och silver. I samband med färgningen valde många att behålla en mörkare hårbotten, både för att skapa kontraster och för att ge håret de där extra djupet. Utöver ovanstående färger blev pastellfärgerna mycket populära och människor världen över använder sig gärna av ljusblått, rosé, ljusrosa eller mycket svagt lila toner. Som om inte detta var tillräckligt vågat så kom även trenden med att färga sitt hår i ett flertal olika färger. Regnbågshåret fyllde sida efter sida på sociala medier och syntes på allt från kändisar till privatpersoner. Vill du vara säker på att få ett riktigt snyggt resultat bör du lämna hemmafärgen på hyllan och vända dig till en professionell frisör.

Trender – inte bara fokus på hår

Håret är självklart en mycket stor del av en människas utseende och många använder sig av härliga färger och fräcka frisyrer som ett sätt att utrycka sig själv eller visa sin personlighet. Det är en mycket kreativ tid som råder när det kommer till trender, vilket man snabbt kan se på de olika tekniker som blivit populära. Det är dock inte enbart med hjälp av håret som man har möjlighet att skapa och presentera sig själv. Kläder och accessoarer kommer alltid ha en mycket viktig del av modet och med läckra plagg från rodebjer kan du vara säker på att hitta något som passar dig. Matcha en snygg kappa med en frisyr med vackra, inbakade flätor eller låt de blekta sommarlockarna få vara just det som bryter av en annars mörk höstoutfit.

klara
klara