Snygg outfit med basplagg

Snygg outfit med basplagg

Basgarderoben är tidlös, men kombineras plaggen fel, så blir outfiten ganska tråkig. Genom att använda enkla knep såsom en färgglad scarf eller ett par större smycken, blir outfiten mer intressant. Genom de här enkla knepen kan basplaggen enkelt användas till sin fulla potential.

För många människor som går på stan och shoppar är det inte ovanligt att en trendig topp eller en mönstrad klänning hamnar i påsen. Som vana handlar många människor det som är trendigt, men efter några månader hänger de här plaggen i garderoben. Att köpa trendiga klädesplagg kan därför ibland vara en dålig idé, då de oftast slutar med att bara ta upp plats i garderoben. För faktum är att med hjälp av en basgarderob och snygga accessoarer, kan outfiten bli lika snygg som i magasinen. Till basplagg hör enfärgade och klassiska klädesplagg, vilket kan vara ett par svarta tighta jeans, ett par ljust tvättade jeans, en vit t-shirt, en vit skjorta, en grå stickad tröja, ett par vita sneakers och ett par svarta klackar.

Scarf i trevlig färg

Utöver att basplagg är praktiska för att de är tidlösa, så passar de här kläderna i många olika situationer såsom vid flyttstädning i Karlstad, brunch på stan eller en arbetsdag på jobbet. Att ha en basgarderob är alltså praktiskt, då klädesplaggen inte går ur tiden och att de passar för många olika situationer. Dock kan de här plaggen enkelt skapa en tråkig outfit, så genom några knep blir outfiten genomtänkt och snygg. Låt säga ett par ljust tvättade jeans och en vit skjorta, som i sig är en ganska tråkig outfit. Men genom att ha en kompletterande garderob bestående av olika mönstrade och färgglada scarfar, är det enkelt att piffa upp en klassisk outfit som jeans och skjorta. Exempelvis kan scarfen knytas på olika sätt i halsen, men på senaste tiden har det blivit populärt att knyta en sjal i midjan där ett skärp brukar vara på jeansen. Genom att lägga till en färgglad scarf, blir outfiten mer intressant och snygg. Kom dock ihåg att det är snyggt att bryta av outfiten med en sjal i en annan färg än basfärgerna, exempelvis rött, grönt eller gult skapar fina kontraster till basfärger som basplagg har.

Stora smycken

En klassiker är pärlörhängen likväl som det nätta halsbandet med en berlock på. De här smyckena ihop med en grå stickad tröja och ett par svarta byxor kan lätt bli ganska tråkig och vardaglig. Med den här outfiten är sannolikheten att få kommentarer för att outfiten ganska liten. Genom att byta ut smyckena blir outfiten mycket mer intressant och sannolikheten ökar att någon ska ge komplimanger för outfiten. Outfiten blir snyggare med ett par större silvriga ringar i öronen och ett halsband som är större eller tillför lager.

adam
adam