Personal shopper

Personal shopper

Att gå och handla nya kläder är en syssla många tycker är roligt. För lika många är det inte själva shoppingen som lockar, utan det faktum att man får komma hem med nya plagg som känns fräscha och som man trivs i. Hur mycket man än tycker om att shoppa kan det vara tidskrävande att hitta det man är ute efter. Med tanke på hur mycket tid det vardagliga livet kräver med jobb och familj kan det vara svårt att hinna gå i affärer för att hitta sådana plagg man vet att man kommer trivas i. Shopping kräver ofta mycket energi oavsett om man behöver hitta ett specifikt plagg eller om man vill förnya hela sin garderob. Har man inte tid själv att gå igenom alla plagg som finns i butiken kan man få hjälp. Det finns duktiga personer på de större varuhusen och de mer lyxiga kedjorna vars enda arbetsuppgift är att hjälpa dig hitta precis det du behöver.

Hjälper dig hitta rätt plagg på kortare tid

När man köper nya kläder vill man att köpet skall kännas rätt. Det skall vara plagg man kommer använda en lång tid framöver. att anlita en personal shopper har blivit allt mer populärt i Sverige, dels för att det sparar tid och dels för att de har en enorm kunskap kring att läsa sina kunders behov. En personal shopper utgår inte från att sälja de allra dyraste kläderna till dig. De lyssnar på dina önskemål och letar sedan fram plagg utefter det. De är ofta kunniga inom vilka färger som passar en, och kan också välja modeller på plaggen som framhäver kroppen på det sätt man trivs bäst. Om man har något specifikt önskemål på material går det alltid mycket snabbare att få hjälp av en personal shopper än om man behöver läsa alla lappar på kläderna själv. Till en personal shopper kan man också berätta vilken budget man har, och de kan sedan välja ut kläder utifrån vad ens plånbok tillåter. De plagg personen plockar fram får du själv prova, och du kan sedan tillsammans med din personal shopper diskutera om det är något du tycker om eller inte tycker om.

En personal shopper finns till för dig

En träff med en personal shopper börjar ofta med en intervju. Personen som skall hjälpa dig behöver veta mer om dina förväntningar, önskemål och behov. För att få ett så bra resultat som möjligt skall man försöka vara så tydlig som möjligt, det gör att en personal shopper kan plocka fram plagg som faller dig i smaken betydligt mycket snabbare och i slutändan resulterar det i att du hinner prova fler plagg under den tid ni har tillsammans. Jobbar din personal shopper på ett större varuhus och du behöver göra andra inköp kan du också be om hjälp kring dem. De kan även hjälpa dig att välja din nya tempur kudde, eller att hitta en skön och värmande morgonrock. Har de själva ingen kunskap inom just de områdena kan de be en kollega om hjälp. En personal shopper finns till för dig. Det som kan vara bra att kontrollera innan man bokar en personal shopper är om det finns något köptvång, och vad själva tiden med personen kostar.

adam
adam