Du gör looken – inte tvärtom

Du gör looken – inte tvärtom

Det är vanligt att man tror att man blir snyggare om man bär ett visst plagg, en speciell outfit eller ett exklusivt smycke av något slag. Visst kan man se bättre ut, men det som folk kommer lägga mest märke till är dig och din hud. Oavsett hur dyr eller snygg din outfit och din stil är, så kommer folk alltid att förknippa en frisk och strålande hy med exklusivitet.

Vikten av en välmående hy

Inom mode- och skönhetsbranschen läggs det stort fokus på hyn. En modell måste ha en fin hy och därför vidtas många åtgärder för att förbättra modellens hy på olika sätt. Förr var sminket det främsta hjälpmedlet, men idag används Photoshop i stor utsträckning för att förbättra strukturen och hudtonen.

Även om många använder filter på sina selfies nu för tiden, kan man inte använda dem i det verkliga livet. Där syns alla skavanker och dem kan man inte dölja med smink helt och hållet. Däremot kan man faktiskt bli av med acneärr och andra jobbiga hudproblem som man kan lida av. Med hjälp av microneedling kan man hjälpa huden att bygga upp nya hudlager och på så vis kan man få en friskare hy. Hos Nordic Hair kan man få sessioner med microneedling. Det tar några månader för huden att byta ut hudlagren så man bör räkna med 10-30 sessioner innan man märker någon skillnad, men resultaten håller livet ut.

klara
klara